OVER ONS    

ONZE MISSIE

In overleg met u nemen wij uw administratieve taken gedeeltelijk of volledig uit handen. Uw persoonlijke voorkeuren en keuzes spelen daarbij een grote rol. Persoonlijk contact en korte lijntjes zijn van groot belang om onze werkzaamheden nauwkeurig en binnen gestelde termijnen uit te voeren. Ons uitgangspunt daarbij is om u continu te voorzien van up-to-date informatie, zodat u op elk gewenst moment over relevante, actuele cijfers beschikt. Op basis daarvan kunt u uw bedrijf tijdig en zorgvuldig bijsturen. Wij zijn er niet alleen om u te ontzorgen op het gebied van administratieve taken, maar denken actief met u mee om uw processen te verbeteren en uw onderneming vooruit te helpen.

ONZE VISIE

U focust op uw passie, wij regelen de rest!

Onze filosofie baseren wij op het Latijnse ‘videre’: zien, inzien, inzicht hebben. 

VAST BEDRAG PER MAAND

Het is handig dat u vooraf weet wat de kosten zijn. Wij werken met een vast bedrag per maand. Dit bedrag dekt alle zaken die het managen van uw administratie aangaan. Met de gratis mobiele app heeft u overal inzicht in uw boekhouding en scant u makkelijk facturen in. Wilt u op een gemakkelijke manier een offerte en/of een factuur opmaken en versturen? Geen enkel probleem. Ook dit is binnen enkele minuten geregeld.  

DIGITAAL, MAAR WEL MET PERSOONLIJKE AANDACHT

Als klant van ons maakt u gebruik van moderne software en de mobiele app, zodat u uw administratie altijd bij de hand heeft en gemakkelijk kan inzien. Maar naast digitale toepassingen hechten wij grote waarde aan persoonlijk contact. We kunnen afspreken op locatie, of u kunt ons snel per mail, telefoon en WhatsApp bereiken. 

WAAROM HET GOOISE ADMINISTRATIEKANTOOR? 

  • Altijd bereikbaar.
  • Passie voor ons vak.
  • Focus op uw onderneming.
  • Maximaal belastingvoordeel.
  • Digitale administratie met persoonlijk contact.
  • Effectief en efficiënt aan de slag.
MAAK EEN AFSPRAAK

 
E-mailen
Bellen
Info